Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,7 miljarder kronor under 2019. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer om oss på www.elitfonster.se.

Key Account Manager – Retail

HEJ DU som drivs av att ständigt förbättra, stödja och utveckla kunder samt trivs i en snabb och föränderlig miljö. Elitfönster söker dig som är målinriktad, resultatorienterad och har god förmåga att skapa och underhålla goda relationer till rollen som Key Account Manager – Retail!

I denna tjänst driver du försäljningen för utvalda retail-kunder och bidrar till en effektiv, lönsam och långvarig affärsrelation med företagets nyckelkunder. Du deltar i, och gör egna, kundarrangemang samt skapar synergier med hela vårt portföljsortiment som består av varumärkena Elitfönster, Outline, Diplomat och Hajom. Vidare arbetar du med att inhämta feedback, synpunkter och förslag på förbättringar av företagets produkter från kunder samt upprätthåller ett tätt samarbete med försäljningschef, marknad, produktchefer och kundservice för att utveckla vår affär. Du analyserar, planerar och implementerar Key Account planer och säkerställer att uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål uppnås genom specifika aktivitetsplaner för utvalda kedjor. Placeringsort för tjänsten är Växjö och du rapporterar till Försäljningschef Retail.

Vi vill jobba med dig som gillar att arbeta med att sätta tydliga mål och drivs av att kontinuerligt nå goda resultat. För att briljera tror vi att du behöver minst 3 års tidigare arbete som KAM inom retail, erfarenhet av B2B försäljning samt av pris- och avtalsförhandlingar med större kunder/kedjor. Kan du addera en högskoleutbildning inom Business och administration eller annan relevant utbildning ser vi positivt på det. Du är en fena i Office-paketet samt talar och skriver flytande i det svenska och engelska språket.

Du som vill växa i en entreprenöriell organisation och är duktig på att ta egna initiativ och beslut kommer trivas hos oss. För att bli en vass KAM på Elitfönster är du självgående, har förmåga att arbeta strukturerat och ansvarsfullt, är analytisk och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta i team men tar stort ansvar för ditt eget arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges ledande fönstertillverkare. Genom våra ledord Kvalité, Enkelhet, Hållbarhet. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål!

Följ med och bygg framtidens fönsterföretag med oss! Vad säger du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.