Pelly Group är en av de ledande leverantörerna i Norden av inrednings- och förvaringsprodukter i hemmet. Pellykoncernen har sedan starten 1947 utvecklat och tillverkat produkter utifrån en skandinavisk designtradition och kunders önskemål om en enkelhet och renhet i färg och form. Företaget vill medverka till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmets alla rum. Kundkretsen utgörs av ledande tillverkare av köks - och garderobskåp samt byggmaterialhandel och varuhus. I Pellykoncernen ingår Pelly Components AB, Mirro AB, UAB Pelly Baltic AB samt LG Collection. Koncernen omsätter 450 MSEK och har 310 anställda.

Kundsupportchef

Är du en problemlösare av rang? Är du dessutom en serviceinriktad och framåtsträvande person med ett stort driv för att göra affärer? Pelly Group söker en tydlig och inspirerande ledare som vill bli deras nya Kundsupportchef – låter det intressant?

Som Kundsupportchef har du varierande och innehållsrika dagar där du fokuserar på att säkerställa en hög servicenivå och en effektiv hantering av inkommande kundorders. Du ansvarar för ett team innesäljare som arbetar tätt med våra säljare och kunder och tillsammans är vi starkt målinriktade med affärsmässigt fokus. I den dagliga verksamheten planerar, leder och coachar du ditt team mot uppsatta mål, samtidigt som du starkt bidrar genom att arbeta med vissa operativa uppgifter i den dagliga driften. Du driver och utvecklar samarbetet mellan avdelningarna, framförallt sälj, produktion och marknad. Du rapporterar till VD.

Fortfarande intressant?

Vi vill jobba med dig som trivs som ledare, gärna med tidigare erfarenhet ifrån kundsupport. Du har en förståelse för flödet i produktion och är även en fena på att arbeta i, och ta dig an, olika system. Med ett stort engagemang sprider du positiv energi och har en förmåga att skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Du är resultatdriven och har förmågan att påverka din omgivning och nå högt uppsatta mål både för dig själv och andra. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är inga problem för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi vill att både du och Pelly ska utvecklas tillsammans för att skapa en nytänkande försäljningsorganisation i framkant. Vill du följa med på vår spännande utvecklingsresa?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.