Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Sunrise Medical har tillverkningsanläggningar i USA, Mexico, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Nederländerna, Polen och Kina. Våra produkter säljs i över 130 länder. Sunrise Medical har sitt huvudkontor i Malsch, Tyskland och har totalt 2,300 anställda runt om i världen. Det svenska huvudkontoret ligger i Göteborg. Välkommen att läsa mer om Sunrise Medical på www.sunrisemedical.se.

Distriktsansvarig Säljare

Är du redo att vara med i ett team vars uppdrag är att förbättra människors liv?

Vi söker en relationsskapande och trygg säljare som vill jobba inom hjälpmedelsbranschen med smarta mobilitetsprodukter. Bli vår nya lagspelare!

Som Distriktsansvarig hos oss arbetar du självständigt och nära dina kunder med en produktportfölj av attraktiva produkter av bästa kvalitet. Du arbetar mot hjälpmedelscentraler, regioner och kommuner samt andra intressenter inom vårt produktområde. Du är involverad i hela kedjan från själva upphandlingen, produktdemonstrationer, utprovningar av hjälpmedel hos kund, uppstart av avtal, produktutbildningar, mässor samt övriga kundaktiviteter.

Du bearbetar både nya och befintliga kunder inom ditt distrikt, som innefattar Stockholm, Uppsala norrut, samt Eskilstuna, Örebro, Karlstad, Västerås och Värmland västerut. Tillsammans med andra säljkollegor i övriga Sverige sätter ni kunden främst där entreprenörskap, innovation, kvalitet och samarbete är ledord. Våra stödfunktioner är placerade på vårt huvudkontor i Mölndal och du rapporterar direkt till VD Sverige. Du utgår ifrån hemmet, och lämplig bostadsort är därför någonstans centralt inom distriktet. Arbetet kommer att innebära resor med bil, samt i vissa fall övernattning.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, och/eller relevant erfarenhet för tjänsten. Kan du dessutom addera erfarenhet av försäljning inom medicinteknik/mobilitetsbranschen och/eller erfarenhet från utprovning av hjälpmedel ser vi positivt på det. Ett visst teknisk intresse, gärna med praktisk erfarenhet, är till stor fördel i tjänsten. Som person är du öppen och har lätt för att skapa och behålla goda kontakter med kunder. Du är även kommersiellt inriktad, har ett gott tålamod och är en god kommunikatör som tar ansvar. Vi lägger stor vikt gällande de personliga egenskaperna.

Sunrise Medical erbjuder ett spännande och utmanande jobb som Distriktsansvarig säljare i en växande och dynamisk internationell verksamhet med ambitiösa tillväxtmål, och ett välkänt varumärke. Vi vill jobba med dig som är resultatinriktad, lösningsorienterad och brinner för att förbättra människors liv. Tar du chansen?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Maria Svensson på tel: 0140-300 25. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt.