Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Läs mer på www.kinnarps.se

HR-generalist

Är du en relationsskapande HR-generalist som brinner för att stötta chefer i sina verksamheter? Perfekt – vi söker just nu en lösningsorienterad lagspelare till vårt HR-team.

Som HR-generalist hos oss på Kinnarps erbjuds du varierande dagar och brett arbete inom HR så som arbetsmiljö och rehabilitering, rekrytering, lönefrågor, förhandlingar, coachning, organisationsutveckling med mera. Du ingår ett team om flera kollegor där ditt uppdrag blir att stötta Kinnarps försäljningsverksamhet som finns på 14 orter runt om i Sverige, från Stockholm till Malmö. Tjänsten innebär samarbete såväl internt som externt och vi vill att du bidrar aktivt i HR-gruppens arbete med att initiera, upprätta och implementera övergripande policys och riktlinjer.

Vi vill jobba med dig som har relevant utbildning inom HR och minst ett par års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete i en större organisation. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper inom arbetsrätt så att du självständigt kan tolka och tillämpa kollektivavtal, driva fackliga förhandlingar och stötta chefer i vanligt förekommande personalfrågor så som rehabilitering, svåra samtal, etc. Du är en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav och resor förekommer regelbundet i tjänsten. Tjänstens placering är vid vårt huvudkontor i Kinnarp strax söder om Falköping och du rapporterar till HR-Manager för Kinnarps Sverige.

Detta är en tjänst för dig som är lösningsorienterad, prestigelös och lyhörd och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och ett gott samarbete med chefer, medarbetare och samverkanspartners. Du har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och trivs med en hög grad av självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Provanställning tillämpas vid anställning.

Hos oss på Kinnarps finns möjligheten att bidra kreativt till att utveckla befintliga HR-processer! Låter det som rätt jobb för dig? Kul! Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten.