OEM Motor AB grundades 1 januari 2004 och är ett helägt dotterbolag till OEM International AB. Verksamheten startades och bedrevs tidigare som ett affärsområde i OEM Automatic och vi har snart 30 års erfarenhet av försäljning av motorer, kuggremstransmissioner samt linjära produkter. OEM Motor AB har ca 35 anställda har huvudkontor och lager i Tranås med en årsomsättning på ca 170 MSEK. Läs mer på www.oemmotor.se

Marknadschef

Klappar ditt hjärta för marknadsföring och lite extra för digitala möjligheter? OEM Motor söker dig som vill utveckla och lyfta deras digitala marknadskommunikation!

Som Marknadschef ansvarar du för såväl den strategiska som den operativa marknadsföringen med fokus på digital utveckling där hemsidan är navet. Du ser till att bolagets alla funktioner involveras både avseende utveckling och användande av vår hemsida i det dagliga arbetet. Vidare arbetar du med sökmotoroptimering, driva trafik och konvertering, skapa innehåll till nyhetsbrev och sociala medier samt övrig marknadsföring, kommunikation & PR. Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Tranås och du rapporterar till VD. Tjänsten innehåller även personalansvar och delaktighet i ledningsgrupparbetet.

Detta är tjänsten för dig som är en fena i det digitala landskapet, har ett intresse för affären samt ett gott öga för hur den kan utvecklas. Du som är en självsäker, driven och energigivande ledare som samtidigt kan ta tag i de praktiska uppgifter som behövs för att driva verksamheten framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi söker dig som har erfarenhet av marknadskommunikation och tidigare har arbetat i en roll där begrepp som SEO, Leads, Marketing Automation, Analytics och Content Management tillhör vardagen. Tidigare erfarenhet av arbete med digitala plattformar och verktyg så som PIM, CMS, CRM och WEB-Shop är meriterande. Då OEM Motor ingår i en internationell koncern är det viktigt att du är väl insatt i vad en internationell struktur innebär och kan hantera det engelska språket i tal och skrift lika väl som det svenska.

Som Marknadschef hos oss på OEM Motor får du möjligheten att utveckla bolagets digitala marknadskommunikation och göra den till en naturlig del i vår säljprocess! Du blir en del av ett ledande handelsföretag med marknadens bredaste sortiment från mer än 40 etablerade leverantörer från hela världen. Vill du vara med i ett expansivt bolag som är en del av en stor koncern och därmed många utvecklingsmöjligheter? Då ser vi fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström eller Annika Quennerstedt på 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.