Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Läs mer på www.kinnarps.se

Chef Back Office

Vill du vara med och forma morgondagens Kinnarps? Vi söker en trygg ledare och energispridare som tycker att det är KUL med service till tjänsten som chef Back Office!

Välkommen till varierande och innehållsrika dagar där du fokuserar på att säkerställa en hög servicenivå och en effektiv hantering av inkommande kundorder. På Back Office supporterar vi våra kunder samt vår säljorganisation i Sverige och Europa. Du har personalansvar för ett målinriktat och affärsmässigt team om 11 Back Office administratörer. I den dagliga verksamheten planerar, leder och coachar du ditt team mot uppsatta mål, samtidigt som du starkt bidrar operativt genom att arbeta med vissa operativa uppgifter i den dagliga driften. Med ett holistiskt synsätt driver och utvecklar du processer och rutiner som effektiviserar Back Office. Placeringsort är Kinnarp och du rapporterar till Supply Chain Manager.

Vi vill jobba med dig som trivs som ledare, med tidigare erfarenhet ifrån back office/kundsupport. Du har en helhetsförståelse för flödet från order till leverans och känner dig hemma i att arbeta i olika system. Med ett stort engagemang sprider du positiv energi och har en förmåga att skapa relationer både internt och externt. Du är resultatdriven och har förmågan att påverka din omgivning och nå högt uppsatta mål både för dig själv och andra. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är inga problem för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Kinnarps är vi stolta över att leverera attraktiva inredningslösningar som hjälper organisationer behålla motivation, produktivitet och välbefinnande. Vill du vara med och skapa Successful Interiors hos Europas ledande leverantör av kontorsmöbler?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 26 november.