STIGA grundades 1934 i Tranås, Sverige och har nu mer än 80 års erfarenhet av att förse marknaden med prisvärda och kvalitativa trädgårdsprodukter. Stiga koncernen är en av Europas största tillverkare av trädgårdsprodukter med huvudkontor i Castelfranco i norra Italien. Koncernen omsätter ca 500 MEUR och har ca 1 750 anställda runt om i världen. Varumärket Stiga är koncernens prioriterade varumärke. Övriga varumärken inom koncernen är Alpina, Castelgarden, Mountfield och ATCO. Dotterbolaget STIGA AB med sitt säte i Tranås fokuserar på sälj/marknad för den svenska marknaden. Läs gärna mer på www.stiga.se och www.stiga.com.

Distriktsäljare

Är du en teknikorienterad distriktsäljare som vill jobba med starka och välkända varumärken inom trädgårdsprodukter? Då har du hittat rätt. Välkommen till ett glatt gäng på ett internationellt och utvecklingsorienterat företag.

Som vår nya Distriktsäljare ansvarar du för att bearbeta marknaden inom region norr. Rollen innebär att självständigt ta fram en strategisk aktivitetsplan för ditt distrikt som i sin tur blir en ledstjärna för dig i ditt dagliga arbete. Säljmålen för ditt distrikt sätts gemensamt av dig och din närmsta chef där du ansvarar för att nå dem. Du bokar, förbereder och genomför kundbesök, planerar och genomför olika kundaktiviteter samt medverkar på mässor. Du kommer att fungera som en specialist/rådgivare till våra återförsäljare och arbetet kräver att du kan identifiera varje kunds unika behov och föreslå de bästa lösningarna baserat på Stigas utbud av förstklassiga trädgårdsprodukter och maskiner. Du ingår i ett säljteam och rapporterar till försäljningschef. Tjänsten innebär dagliga resor inom ditt distrikt och du utgår från ditt hemmakontor.

Jobbet som Distriktsäljare passar dig som hämtar din energi ute hos kund, är uthållig och duktig på att skapa och behålla långvariga kundrelationer. Vi vill jobba med dig som har erfarenhet av relationsbyggande försäljning B2B där du uppnått goda resultat. Du är en van användare av Office-paketet och då vi är en internationell koncern behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska. Körkort B är ett krav och har du behörighet för tung släpvagn enligt BE så är det en merit.

Tycker du det är kul med ny teknik och har en stor portion nyfikenhet och eget driv när det kommer till att vilja förstå hur olika produkter fungerar? Bra! Då har du sannolikt goda förutsättningar för att lyckas i ditt arbete. Eftersom du driver dina affärer självständigt behöver du också vara strukturerad och ha förmågan att planera din tid effektivt. Du är självklart en lyhörd och förtroendeingivande person som på ett affärsmässigt sätt löser dina kunders behov. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stiga erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. Du blir en viktig nyckelperson för att utveckla affären och kundrelationer på bästa sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 070-832 56 20 eller Maria Svensson på 076-677 12 88. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.