Barnes Group, Strömsholmen ,Barnes FMC develops, manufactures and markets Force & Motion Control solutions for industrial applications including sheet metal forming, suspension for heavy duty off-road vehicles and other niche applications. Strömsholmen AB is the main facility within Barnes FMC, which is a Strategic Business Unit within Barnes Group Inc. (NYSE: B). Barnes FMC has about 700 employees in twelve countries with own production and assembly in Sweden, UK, China and North America, as well as distributors in more than 46 countries. Strömsholmen AB was founded in 1876 and for over 140 years we have originated from Tranås, Småland, midway between Jönköping and Linköping. Barnes FMC is in a growth mode with a very strong profitability. Read more about Barnes at www.barnesgroupinc.com

HR Business Partner

 

Trivs du i en bred roll inom HR där du får ta stort eget ansvar? Gillar du pulsen i ett tillverkande företag som ständigt utvecklas? Kanske är just DU vår nya HR Business Partner på Strömsholmen!

Strömsholmen är ett globalt företag i en spännande högteknologisk bransch, där mål och resultat skattas högt. Men vi strävar också efter att skapa en positiv och öppen företagskultur, där ärlighet, ansvar och respekt är viktiga nyckelord och där alla, oavsett roll, utbildning och ursprung, har samma värde. Vi kallar det Strömsholmen-andan.

Som HR Business Partner hos oss kan du se fram emot verksamhetsnära arbete med omväxlande och fartfyllda arbetsdagar. Du arbetar både operativt och strategiskt med arbetsuppgifter som syftar till att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare i organisationen. Du bidrar aktivt till utveckling av rutiner och processer inom hela HR-området och är ett viktigt stöd och bollplank till våra chefer i verksamheten. Dina interna kontaktytor spänner över hela bolaget och du har också tät kontakt med skolor, företagshälsovård och övriga samarbetspartners.

Vi vill jobba med dig som vet vad ett aktivt HR-arbete innebär i ett tillverkande bolag av betydande storlek. Vi vill att du har en akademisk utbildningsgrund att stå på inom PA/HR och det är en merit om du är specialiserad mot arbetsrätt, kompetensutveckling eller rekrytering. Du har erfarenhet av förhandlingsarbete och känner dig trygg med att hantera svåra samtal och personalärenden. Flytande engelska i både tal och skrift är av stor vikt för tjänsten.

Som kollega hos oss kommer du märka att vi är en lösningsorienterad och snabbfotad organisation. Du är aldrig ensam i ditt arbete utan ingår i ett sammansvetsat team som månar om varandra. Vi värdesätter vår förmåga att förändras, anpassa oss och leverera. Hos oss trivs du som motiveras av utveckling och som med omtanke och handlingskraft tar dig an de utmaningar du möter i din vardag. Med affärsmässighet, hög integritet och genuint intresse för människor kommer du lyckas i ditt arbete. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss.

Följ med på resan mot Industri 4.0! Vi erbjuder dig en roll i ett mycket stabilt och framgångsrikt företag i tillväxt, med innovativa produkter och stora visioner om vad vi tillsammans kan åstadkomma. Våra medarbetare uppskattar vår miljö och vi är kända för vårt goda arbetsklimat. Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 070-832 56 20 eller Maria Svensson på 076-677 12 88. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.