ALM Equity är en engagerad och aktiv ägare av fristående bolag inom fastighetsbranschen. Utgångspunkten för ALM Equitys arbete är att med en anpassningsbar investeringsstrategi, flexibel affärsmodell och intelligent allokering av resurser skapa hög riskjusterad avkastning till våra aktieägare och investerare. Strategin skapar affärsmöjligheter i olika delar av värdekedjan. Koncernen är organiserad i fem affärsområden: Projektutveckling, Entreprenad, Förvaltning, Finansiering och Digitala tjänster. Verksamheternas bredd skapar både diversifiering och bred kompetens. Bolaget är noterat på First North Growth Market sedan 2012. För mer information se www.almequity.se

Redovisningsekonom

 

Vi på ALM Equity söker en snabbfotad och erfaren Redovisningsekonom som vill bli en del av vårt ekonomiteam i Tranås! Hos oss är kulturen kreativ och lösningsfokuserad med ett flexibelt tankesätt. Visionen är att vara den mest lönsamma och innovativa koncernen inom den svenska fastighetsbranschen.

Som Redovisningsekonom har du ett brett ansvar för hela kedjan från löpande redovisning till att följa upp och analysera det ekonomiska utfallet för ett stort antal bolag inom koncernen. Du arbetar i nära samverkan med koncernredovisningsteam och controllers för våra affärsområden där ditt fokus ligger på redovisningen i våra koncernbolag. Arbetet innefattar månadsavstämningar, kvartalsbokslut, årsbokslut, framtagande av årsredovisningar och deklarationer. Koncernen håller på att implementera nytt affärssystem, bättre anpassat till koncernens storlek och omfattning av bolag. Målbilden är mer digitala och automatiserade processer. Det innebär att rutiner, arbetsuppgifter och rapportering på många vis kan moderniseras och förenklas. Du ingår i ett team om fyra kollegor och rapporterar till ansvarig för ekonomiteamet på plats i Tranås.

Vi vill arbeta tillsammans med dig som är utbildad Redovisningsekonom med åtminstone några års erfarenhet av självständigt kvalificerat redovisningsarbete. Alternativt har du förvärvat kunskaperna genom motsvarande yrkeslivserfarenhet. Du har bred kunskap inom ekonomi, är bra på struktur och analys samt har goda kunskaper och intresse för affärssystem och Excel. Fördelaktigt med erfarenhet av Unit4 ERP (tidigare UBW/Agresso). Det är även meriterande med erfarenhet från bolag inom någon gren i fastighetsbranschen, från ett entreprenördrivet bolag under tillväxt eller bolag/redovisningsbyrå med ansvar för flera bolag. Då vi är en entreprenöriell koncern som växer behöver du vara lösningsorienterad och se fördelarna med att få vara med och utveckla rutiner och arbetssätt. Ett stort mått av självständighet och förmåga att se detaljer likaväl som helhet är viktigt för att lyckas i rollen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en energifylld arbetsmiljö med högt i tak där det finns möjlighet att vara med och påverka från första stund och där medarbetare kan utvecklas och växa. Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 070-832 56 20 eller Maria Svensson på 076-677 12 88. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.