Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industrier är en del av The Crosby Group.

Planeringschef Operations

 

Vi söker en strukturerad ledare som kommer att ansvara för planering i våra två fabriker, Gunnebo och Växjö. Som Planeringschef kommer du bland annat att samordna rutiner och arbetssätt inom planering, flöden, operativt inköp och avrop på fabrikerna. Rollen är central inom operations och innebär att man arbetar med att förbättra leveransprecision, har kontroll på kapacitet osv. Vidare innebär rollen att förbättra planeringsprocessen och att driva förändringsarbete till syfte att effektivisera i båda fabrikerna. Du arbetar med flöden i fabriken så som operativt inköp och att detaljplanera fabrikerna. Delta i utvecklingsprojekt för ansvarsområdet samt att utveckla och motivera dina medarbetare är en del av det dagliga arbetet. Du har ett direkt personalansvar för sex personer, ingår i ledningsgruppen för Operations och rapporterar till Divisionschef Operation Sverige. Placeringsort för tjänsten är Växjö.

Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har flera års erfarenhet av utvecklingsorienterat arbete i en liknande roll såsom Planeringschef alt Logistikchef med fokus på internlogistik för att optimera produktionsflöden. För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har utpräglade ledaregenskaper och trivs med personalansvar. Ditt ledarskap kännetecknas av öppenhet och prestigelöshet med förmåga att skapa delaktighet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och känner dig trygg i Officepaketet. Meriterande är om man har god kunskap i SAP.

Som person är du kommunikativ, tydlig och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare är du utåtriktad med förmåga att driva, motivera och utveckla din personal. Genom ditt coachande ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar för att nå gemensamma mål. Du har blick för helhet och sammanhang och trivs i en utvecklingsorienterad organisation. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik och drivande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en öppen, positiv och framåtriktad miljö i ett expansivt bolag med intressanta utvecklingsmöjligheter!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 070-302 61 35 eller Christina Cajtoft på 070-302 15 23. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!