Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Läs mer på www.kinnarps.se

HR Partner

Trivs du i en bred HR roll där du får ta stort eget ansvar? Vill du även ha möjligheten att bidra till att utveckla befintliga HR-processer? Perfekt! Du kan vara den HR Partner vi söker till vårt härliga HR-team!

Som HR Partner hos oss på Kinnarps kan du se fram emot omväxlande och fartfyllda arbetsdagar. Du kommer framförallt arbeta mot vår försäljningsorganisation där du utifrån ett konsultativt och affärsinriktat arbetssätt ger stöd till våra chefer och tjänstemän inom hela HR-området. Förhandlingar, arbetsmiljö, rehabilitering, rekrytering, lönefrågor, coachning och organisationsutveckling är exempel på arbetsuppgifter som blir en naturlig del av din vardag. Du bidrar också aktivt i arbetet med att initiera, upprätta och implementera övergripande HR policys och riktlinjer. Stora delar av ditt arbete driver du självständigt men du har alltid ett gott stöd från din chef och hela HR teamet. Placering för tjänsten är vid vårt huvudkontor i Kinnarp strax söder om Falköping och du rapporterar till HR-Manager för Kinnarps Sverige.

Vi vill jobba med dig som har relevant utbildning inom HR och några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. För att lyckas i ditt arbete behöver du ha goda kunskaper inom arbetsrätt, rehabilitering och rekrytering. Du trivs med att stötta chefer i exempelvis fackliga förhandlingar och svåra samtal. Vidare är du en person som trivs med många kontaktytor och har ett stort eget driv och intresse av att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Du är en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav då du emellanåt behöver resa i tjänsten. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss trivs du som motiveras av utveckling och som med omtanke och handlingskraft tar dig an de utmaningar som du möter i din vardag. Med affärsmässighet, hög integritet och genuint intresse för människor kommer du lyckas i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det som rätt jobb för dig? Kul! Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076-677 12 88 eller Christina Cajtoft på 070-302 15 23. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.