CFO

Just nu söker vi för kunds räkning en CFO till ett framgångsrikt mellanstort företag i Jönköpingstrakten!

Som CFO får du en nyckelroll där du tillsammans med ledningen ansvarar för företagets fortsatta utveckling. Tjänsten är controllerinriktad men du bör också behärska redovisning på en övergripande nivå för att vara den ledare för ekonomiavdelningen som krävs i denna roll. Du arbetar nära CEO och övriga chefer i ledningsgruppen.

Genom att vara en verksamhetsnära och kommunikativ CFO med affären i centrum, förväntas du genomföra lämpliga aktiviteter ur ett affärsmässigt och företagsekonomiskt perspektiv. Du kommer jobba med att effektivisera och förbättra interna processer och skapa stabilitet och tillförlitlighet i såväl interna som externa rapporteringsflöden. Du ansvarar också för ett effektivt arbete med budget, prognos, uppföljning och analys av företagets ekonomiska läge samt för rapporteringen av detta till chefer, styrelse och ägare.

Vi söker dig som är utbildad civilekonom med flerårig erfarenhet som CFO eller ekonomichef i ett mellanstort bolag gärna ingående i en koncernstruktur.

Låter det intressant?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft på 070-302 15 23 eller Annika Quennerstedt på 070-302 14 41. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.