Alfa Moving är ett spännande, mångkulturellt företag med uppdrag att skapa trygghet för personer i samband med internationella flyttningar, i hopp om att förbättra de anställdas och deras familjers liv. Alfa är den största skandinaviska leverantören av relocation-, immigrations- och flyttjänster som levereras av ett stort team av partners över hela Skandinavien. Med ca 80 medarbetare i det svenska bolaget och 10 kontor fördelat i Sverige, Danmark, Norge och Finland förvaltar vi på Alfa mobility- och uppdragstjänster i 150 länder årligen. Läs mer på www.alfamoving.com

Accountant

 

Joina vårt globala ekonomiteam!
Är du vår nya kollega? Vi behöver stärka upp vår ekonomiavdelning där du blir en viktig lagspelare.

Arbetsbeskrivning
Som Accountant hos oss får du en verksamhetsnära roll där du fokuserar på avstämningar och rapportering mellan bolagen. Du ansvarar initialt för det danska bolaget, men hanterar momsregistrering och annan redovisning för flera länder. Månadsbokslut, budget samt rapporteringar till styrelsen är också en stor del av din vardag. Du blir en mycket välkommen och viktig resurs i bolaget, där du också stöttar övriga kollegor på ekonomiavdelningen. Du ingår i ett team om 11 personer och rapporterar till CFO. Arbetstid är heltid och placeringsort för tjänsten är på huvudkontoret i Jönköping.

Vi ser gärna att du är utbildad civilekonom med en god erfarenhet av självständigt kvalificerat redovisningsarbete. Alternativt har du förvärvat motsvarande yrkeslivserfarenhet. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom redovisning, är bra på struktur och analys, samt har goda kunskaper i Excel. Vi blir extra glada om du har ett intresse och är duktig på affärssystem. Vi använder Visma som redovisningssystem. Då vi är en internationell koncern är det viktigt att du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

På Alfa trivs du som är öppen, prestigelös och söker en tjänst med mycket ansvar och många kontaktytor. Ditt arbetssätt genomsyras av självständighet, engagemang och förmågan att se detaljer som helhet. Som person är du noggrann och trygg i din roll som redovisningsekonom, samt tar hjälp av dina tidigare erfarenheter inom området för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i fina lokaler i Jönköping. Välkommen med din ansökan!
 
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 070-302 14 41 eller Christina Cajtoft på 070-302 15 23. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.