OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 170 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer på www.oemautomatic.se

Teknisk säljare

 

OEM Automatic söker en engagerad lagspelare till vårt produktområde El-skåpskomponenter i Göteborg. Vi är inne i en spännande och utvecklande fas, dels med traditionella automationskomponenter och även inom industridatorer & kommunikationsområdet (IIoT). Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas!

Hos oss får du arbeta med roligt försäljningsarbete där du skapar nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du självständigt upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och sälja in tekniska lösningar till kunder. Placeringsort för tjänsten är Göteborg, där kontoret är beläget i Högsbo industriområde och du blir en del av ett härligt gäng på 20 medarbetare. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år med ett distrikt som är Bohuslän, Dalsland, Värmland, Västergötland och delar av Halland. B körkort är ett krav.

Vi vill jobba med dig som har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning. Vi tror att rätt person har erfarenhet av el och automation, det viktigaste är dock att du innehar ett genuint teknikintresse. Utbildning inom sälj är meriterande, men inget krav. Du hanterar engelska väl i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med många kollegor och viktigast av allt - du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt! Du är självständig, öppensinnad samt har tålamod och känsla för affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta inom en koncern där du ges möjligheten att växa som person och utvecklas inom ditt yrke? Se då till att hänga med oss om dagarna!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström eller Annika Quennerstedt på 070-832 56 20. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.