Bosch Thermoteknik AB develops, manufactures and sells a complete range of heat pumps. Our main focus lies in the development of energy-efficient products with particular focus on renewable energy. Our most famous brands are IVT and Bosch. Bosch Thermoteknik is part of the Bosch Group which is represented in various industries. Whether in the areas of mobility solutions, consumer goods, industrial technology or energy and building technology – with us, you will have the chance to improve quality of life all across the globe. Bosch Thermoteknik AB is located in Tranas, Sweden, and with about 450 employees the company sells for about 1 billion/year. Read more at www.bosch.se

Quality Engineer

Välkommen till Bosch Thermoteknik – hos oss leder dina idéer till någonting stort. Våra värmepumpar bidrar till minskat utsläpp och bättre livskvalitet över hela världen. Nu söker vi en medarbetare som gillar avancerad problemlösning och utveckling av kvalitetsprocesser!

Som Quality Engineer hos oss på Bosch arbetar du tvärfunktionellt med ständiga förbättringar inom ramen för vårt kvalitetsarbete. Du kommer bli något av en expert på utredning av kvalitetsavvikelser där du hjälper organisationen att finna rotorsaken till avvikelsen. Du arbetar aktivt med att utveckla processer och rutiner som eliminerar risken för framtida problem och utbildar organisationen i olika metoder och verktyg för kvalitetssäkring. Vanligtvis så är det ärenden av komplex karaktär som landar in på ditt bord där uthållighet, samarbete och ett systematiskt arbetssätt är viktigt för att nå resultat. Du kan se fram emot omväxlande arbetsdagar med många kontaktytor såväl lokalt som internationellt inom Bosch koncernen där du har en viktig uppgift i att koordinera aktiviteter mellan olika funktioner. Du ingår i ett team om åtta medarbetare som har till uppgift att stötta företaget i olika förändrings – och förbättringsprojekt och du rapporterar till Manager engineering support functions.

Detta är en tjänst för dig som triggas av problemlösning och som har stort intresse för metod- och processutveckling. Vi vill jobba med dig som har stor erfarenhet av kvalificerat kvalitetsarbete i ett tillverkande bolag. Du är mycket van vid att jobba mot högt ställda kundkrav och använder beprövade metoder för problemlösning (t.ex. 8D) i ditt arbete. Vi ser positivt på en akademisk utbildning med inriktning mot kvalitetsteknik, alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom ditt arbete. Vårt koncernspråk är engelska och vi förutsätter att du har god kunskap inom svenska och engelska i både tal och skrift. Har du dessutom kunskaper i tyska blir vi extra glada.

Som person är du strukturerad, metodisk och lösningsorienterad. Egen drivkraft och initiativförmåga är viktiga nycklar för framgång och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076-6771288 eller Jeanette Boström på 070-8325620 . Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.