PS Retail är ett ägarlett stabilt bolag med småländsk själ och kreativ höjd. Familjeföretaget har sedan starten 1985 tillsammans med sina kunder designat, utvecklat och tillverkat många framgångsrika butikskoncept. Koncernen har totalt ca 100 anställda och omsätter ca 230 MSEK. Genom att kombinera 35 års erfarenhet med nytänkande vägar hittar vi nya, säljdrivande lösningar som möter kundens behov – oavsett om det gäller en uppseendeväckande butiksinredning eller en logistiklösning som driver upp tempot i en kampanjlansering. Med en flexibel och kundorienterad organisation försöker vi alltid möta kunden med innovativa lösningar som ökar kundens försäljning och bygger varumärket. Vi jobbar idag med ett antal större internationella varumärken. Läs gärna mer om oss på www.psretail.se

Affärschef

Vill du jobba med att driva försäljning av smarta exponeringslösningar för butik? Då har du hamnat rätt – nu har du möjligheten att få jobba med fina premiumprodukter som syftar till att öka våra kunders försäljning och lönsamhet!

Vi söker en Affärschef till vårt dotterbolag, som vi är i startgroparna att ta över, där din uppgift blir att fortsätta bygga upp och vidareutveckla affären i Sverige. Det här är en tjänst för dig som brinner för att utveckla branschen och hitta nya innovationer som ökar försäljningen och underlättar vardagen i butiken. Du får fria händer att ansvara för hela vår produktportfölj som består av butiksinredning för bröd, frukt & grönt och mejeri hos våra stora matvarukedjor. Vidare ansvarar du också för att utveckla och stärka vår position på den svenska marknaden genom strukturerad marknadsbearbetning. För att effektivt nå dina kunder bor du med fördel i Jönköpingsregionen där vi också har ett kontor. Du rapporterar till VD för moderbolaget PS Retail där även stöttande funktioner finns att tillgå.

Rollen som Affärschef passar dig som är affärsmässig, entreprenörsdriven och framgångsrikt har arbetat med kvalificerad försäljning B2B i några år men som nu är redo att ta nästa kliv i karriären. Har du tidigare erfarenhet av att bygga upp ett affärsområde/verksamhet ser vi mycket positivt på det. Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift är viktigt.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är en person som utstrålar driv och kreativitet och att du trivs som allra bäst när du får arbeta målorienterat och självständigt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att kommunicera tydligt både i förhandlingssituationer och för att förmedla mervärdet med olika produktlösningar. Du har förmågan att uthålligt driva och komma till avslut i ibland långa säljprocesser. Viljan att lyckas är större än rädslan för att misslyckas, känner du igen dig?

Vi erbjuder ett kreativt och stimulerande arbete i en professionell, innovativ och dynamisk miljö. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson på 070-302 61 35 eller Christina Cajtoft 070-302 15 23. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.