JYSK är en internationell detaljhandelskedja som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman. Vår första butik öppnade portarna 1979 och idag omfattar JYSK-koncernen 3001 butiker i 51 länder världen över. Koncernen Lars Larsen groups årliga omsättning är 4,77 miljarder euro, vi har nästan 35 000 medarbetare och har en stadig och kontrollerad tillväxt. Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre ord som Lars Larsen själv alltid har värderat starkt. Läs mer om oss på www.jysk.se

Logistics Development Manager

Ser du möjligheterna i att arbeta i en modern teknisk miljö? Är du prestigelös, driven och motiveras av utveckling? Då kan du vara vår nya Logistics Development Manager. Vi växer så det knakar både inom butiksflödet och i vårt online flöde vilket gör utmaningarna inom den här tjänsten extra spännande!

På JYSK har vi ett modernt lager som är helt IT-baserat. Stig in hos oss – här möts du av ett stort antal kranrobotar som hämtar och lämnar lastbärare från hela 176 000 pallplatser. Detta är fördelat på tre höglager där ett kilometerlångt automatiserat conveyorsystem löper genom enheten. Den här inspirerande och högautomatiserade miljön kan bli din vardag.

I rollen som Logistics Development Manager driver och utvecklar du tillsammans med övriga på DCN hela vår internlogistik på vår site i Nässjö. Förbättringsarbete är en hjärtefråga för oss och här blir du experten som leder förbättringsprojekten i vårt Logistics Challenge Team. Vår IT miljö är ryggraden i vår verksamhet där du är ytterst ansvarig för friktionsfri drift och utveckling av våra interna flöden. En annan viktig del i ditt dagliga arbete är att stötta siten med analys, uppföljning och rapportering av KPI:er. Du ansvarar för vår lokala IT-funktion bestående av fem medarbetare och sitter med i ledningsgruppen för siten i Nässjö.

Vi söker dig som är en slipad logistiker med fokus mot Inhouse. Du har goda systemkunskaper och erfarenhet av komplexa förändringsprojekt kopplat till flödes- och processförbättringar. Vi vill att du har relevant utbildning kopplat mot tjänsten och är duktig på att leda och driva projekt. Då vi är ett internationellt bolag behöver du vara trygg med att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är du den som taggar igång på vidareutveckling och tillväxt? Den som tar tag i problem direkt och har modet att fatta beslut? Och den som involverar, kommunicerar och får med sig sitt team på tåget? Då kan du vara helt rätt för oss.

Vi som jobbar på JYSK gillar utmaningar i ett högt tempo, tänker positivt och sätter laget före jaget. Är vi rätt för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076-6771288 eller Christina Cajtoft på 070-3021523. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!