Power är en ledande återförsäljare av hemelektronik till nordiska konsumenter genom rikstäckande nätverk av butiker och webbutiker. Koncernens moderbolag Power International AS äger Power, Punkt1 och Expert i Danmark samt Power i Finland och Norge. Huvudkontoret finns i norska Lørenskog strax öster om Oslo. Power omsätter 11,3 miljarder NOK och har ca 3000 anställda inom koncernen. Läs mer om oss på www.power.se

Arbetsmiljöspecialist

Powers centrallager i Skillingaryd växer – både till ytan och numerären. Nu skapar vi en ny tjänst och söker dig som vill bli vår Arbetsmiljöspecialist! Låter det intressant?

Som Arbetsmiljöspecialist ansvarar du för arbetet med vår arbetsmiljö och får chansen att vara delaktig i uppbyggnaden av denna nya tjänst. Du kommer att ta över befintliga arbetsuppgifter som finns på andra funktioner i organisationen idag och samtidigt bredda och fördjupa tjänsten. Utöver att ansvara för arbetsmiljöområdet innebär tjänsten även ett ansvar för arbetet med farligt gods. Inom båda dessa områden handlar det bland annat om att tillse att företaget efterlever de lagar och krav som finns samt att analysera och därefter genomföra förbättringsarbeten. Du ser till att sätta dig in i, samt hålla dig uppdaterad, gällande regler samtidigt som du är en god kommunikatör gentemot organisationen och lyssnar till olika intressenter. Om du inte har erfarenheten från farligt gods, ser vi till att utbilda dig i det. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Skillingaryd och du rapporterar till HRPD Manager.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du några års erfarenhet från arbetsmiljöarbete och gärna då även farligt gods. Extra glada blir vi om du även har god kännedom och erfarenhet från SAM som metod och även ADR samt IMDG. Likaså ser vi positivt på erfarenhet från lager och logistiksektorn samt en förståelse för hela logistikkedjan. Vi förutsätter att du har god datorvana och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du en god kommunikatör som trivs med att arbeta med andra människor och leda dem mot nya mål och tillvägagångssätt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och arbetar systematisk och självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Missa inte denna möjlighet! Hos oss får du chansen att bygga upp en ny funktion och fortsatt arbeta för att skapa en god arbetsmiljö hos oss på Power. Vill du följa med på vår resa?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 070-3026135 eller Annika Quennerstedt på 070-302 14 41. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!