HP Boendeutveckling AB har sitt säte i Jönköping och driver fastighetsutveckling av bostadsprojekt i egen regi som huvudsaklig verksamhet. Utifrån egna och andras idéer utvecklar vi nytt boende i hel- eller delägda bolag. Vi hanterar även detta på uppdrag för andra som vill tillföra ytterligare värden i sitt fastighetsinnehav. Vi hanterar projekten genom alla skeden från idé, affärsutveckling, projektutveckling, projekteringsledning, byggledning, marknadsföring, uthyrning och försäljning. Läs mer om oss på www.hpboende.se

Byggledare

 

Vill du ha ett omväxlade och fartfyllt arbete där du får ta stort eget ansvar? Bra! Då kan tjänsten som byggledare hos oss på HP Boendeutveckling vara helt rätt jobb för dig!

Som byggledare är du involverad i hela flödet från bygglov till upphandling av entreprenörer, byggledning fram till överlämnande av färdigställt projekt till slutkund. Du ansvarar för att leda och koordinera ett flertal byggprojekt i alla dess skeden. Du projektstyr mot fastställda kostnads-, tids- och leveransplaner samt säkerställer att kvaliteten på byggnationen går i enighet mot uppsatta kvalitetsmål. Kontaktytorna i din vardag är många och du har regelbunden kontakt med kommuner, entreprenörer, arkitekter, tekniska konsulter, myndigheter, mäklare och slutkunder. Du leder bygg- och ekonomimöten och medverkar vid kontroll- och slutbesiktningar av projekten. Hantering av eftermarknadsfrågor under garantitiden är en annan viktig del i rollen. Du ingår i ett team med två andra byggledare samt tre affärsutvecklare och VD och utgår från vårt kontor i Jönköping.

Vi söker dig som är van att självständigt driva projekt inom entreprenadverksamhet och är trygg i entreprenadjuridiken. Du har en lämplig högskoleutbildning alt. likvärdig erfarenhet. Vi tror att du idag arbetar som byggledare, arbetsledare, entreprenadingenjör eller platschef eller i en liknande roll. Körkort är ett krav då flera projekt ligger utanför länet. Du arbetar obehindrat i Office-programmen och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och självdrivande och har förmågan att koordinera mellan nyckelfunktioner i projekten. Du är kommunikativ och lösningsorienterad och har stort fokus på slutkunden. Ditt prestigelösa förhållningssätt gör dig till en bra lagspelare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi på HP Boendeutveckling ger dig möjlighet att komma in på ett företag där det är lätt att trivas och som bygger sin verksamhet kring ett litet team med korta beslutsvägar. Vår företagskultur präglas av långsiktighet, utveckling och stark laganda. Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076-6771288 eller Annika Quennerstedt 070-3021441. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!