Bosch Thermoteknik AB develops, manufactures and sells a complete range of heat pumps. Our main focus lies in the development of energy-efficient products with particular focus on renewable energy. Our most famous brands are IVT and Bosch. Bosch Thermoteknik is part of the Bosch Group which is represented in various industries. Whether in the areas of mobility solutions, consumer goods, industrial technology or energy and building technology – with us, you will have the chance to improve quality of life all across the globe. Bosch Thermoteknik AB is located in Tranas, Sweden, and with about 450 employees the company sells for about 1 billion/year. Read more at www.bosch.se

Internationell Försäljningssupport för Fastighetsvärmepumpar

 

Bosch växer och vi ämnar nu utöka vår internationella eftermarknadsavdelning med ytterligare en stark lagmedlem. Om du beskriver dig själv som en kommunikativ teknikfantast vill vi gärna att du läser vidare, kanske är det här tjänsten för dig?

Vi erbjuder Dig en tjänst med internationell prägel och teknisk tyngd i ett företag som befinner sig på en spännande tillväxtresa. Rollen innebär att ge tekniskt stöd till Boschs försäljningsorganisationer, där särskild tonvikt kommer att vara på försäljningssupport inom de europeiska marknaderna för fastighetsvärmepumpar. Du arbetar proaktivt och ger gedigen rådgivning för att säkerställa goda fastighetsinstallationer med optimal prestanda. I rollen arbetar du nära utvecklingsavdelningen och är delaktig i att framställa förslag till systemlösningar. Du uppdaterar systemhandbok och planeringsdokument samt skapar diverse relevant dokumentation, både fysiska och som programvara. Vidare hanterar du förfrågningar om nya hydrauliska lösningar tillsammans med ansvariga funktioner. Placeringsort för tjänsten är Tranås och du rapporterar till Internationell Eftermarknadschef. Tjänsten innebär ett fåtal internationella resor.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom värme- och/eller kylteknik. Du som uppskattar och får energi av stora kontaktytor kommer att trivas bra i den här rollen. Vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning, det viktigaste är dock att du har god teknisk kompetens och att du brinner för att förmedla denna vidare. Din IT-mognad är hög och du har lätt för att sätta dig in i olika system. Då den här tjänsten innefattar många engelska kontakter är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi önskar stärka teamet med dig som är strukturerad, lösningsorienterad och som har ett proaktivt förhållningssätt. Låter detta som din utmaning? Då ser vi fram emot din ansökan! Välkommen till Bosch Thermoteknik, vi förbättrar livskvaliteten världen över.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 070-8325620 eller Christina Cajtoft på 070-3021523. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!