Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Läs mer på www.samhall.se

HR-specialist

Vill du jobba på ett av Sveriges viktigaste företag? Vi söker dig som vill arbeta med människan i fokus och som ser charmen med såväl stora som små frågor inom HR! Kanske är just DU Samhalls nya HR-specialist?

Som HR-specialist hos oss på Samhall har du, tillsammans med ytterligare en HR-specialist, ett övergripande ansvar för verksamhetsnära frågor som rör HR. Du får chansen att arbeta såväl operativt som strategiskt tillsammans med chefer i alla förekommande delar av HR. Stort fokus i rollen ligger vid att stödja distrikten i frågor kring arbetsrätt/arbetsmiljö/rehabilitering. Du arbetar även med rekrytering, kompetensförsörjning samt analys och uppföljning av statistik och nyckeltal där du redovisar resultat och föreslår aktiviteter som bidrar till Samhalls fortsatta utveckling. Placeringsort för tjänsten är Jönköping och du rapporterar till HR-chefen för Marknadsområde Mitt. Resor förekommer.

Tjänsten passar dig som har en akademisk utbildning som personalvetare, HR eller motsvarande tillsammans med ett par års erfarenhet från en kvalificerad HR-roll på en övergripande nivå. Du behöver också goda kunskaper från LO-sidan, arbetsrätt, fackliga förhandlingar och kollektivavtal.

Om vi säger uppmärksam, pålitlig och engagerad säger du check, check och check? Perfekt! Andra egenskaper vi värdesätter är målmedvetenhet, prestigelöshet och ödmjukhet. Du är utvecklingsinriktad och har förmågan att förmedla budskap på ett pedagogiskt sätt. Vidare är du en stjärna på att skapa förtroendeingivande relationer och trivs bra med att arbeta både självständigt och i team. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss.

Vad säger du? Vill du vara med och bidra till Samhalls fortsatta framgång och utveckling? Då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft på 070-302 15 23 eller Annika Quennerstedt på 070-302 14 41. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!