Ny Position har skapat ”Perfect Match” inom Rekrytering, Human Resources och Interim Management sedan 2009. Genom exklusiv hantering och annorlunda arbetssätt arbetar vi nära våra kunder, kandidater och konsulter. Vårt engagerade team består av 7 vassa och erfarna specialister som älskar att ha KUL på jobbet. Hos oss finns kunskapen och lusten att alltid göra det lilla extra. Sedan januari 2021 är Ny Position ett dotterbolag till rekryterings- och bemanningsföretaget Skill Scandinavia AB. Tillsammans får vi en affärsmässig synergi och större geografisk spridning med sammanlagt 10 kontor runt om i Sverige, vilket leder till ökad kundnytta för våra kunder.

Affärsområdeschef Interim

HEJ DU som andas affärsmässighet & entreprenörsdriv och som framgångsrikt har arbetat med kvalificerad försäljning B2B i några år men som tycker att det är dags att ta nästa kliv!

DU + Ny Position = sant?

Låt oss se om vi kan vara en Perfect Match!

Vi har framgångsrikt jobbat med vårt affärsområde Interim Management i några år men vi nöjer oss inte där. Det är dags för nästa nivå och kanske är just DU den nyckelspelare vi söker?

Följ med – här får du driva och vidareutveckla affärsområdet interim mot nya nivåer. Tjänsten genomsyras av att identifiera affärsmöjligheter och bygga nätverk inom affärsområdet. Vi ska ta södra Sverige med storm och tillsammans med dig tror vi på en stark geografisk expansion. Till din fördel har du moderbolagets 10 kontor runt om i landet. Vi tror att du finns i eller omkring Linköping, Jönköping eller Göteborg men är öppna för att bli övertalade om du befinner dig någon annanstans. Stöttande funktioner inom Ny Position finns att tillgå.

Förmågan att ta taktpinnen och skapa någonting – det är du det! Och med dig har du dokumenterad erfarenhet av att bygga upp ett affärsområde. Vi tror att du har en bakgrund inom försäljning/ekonomi/marknad samt god förståelse för organisations-och bolagsstruktur. Du är van vid, och bekväm med, att jobba mot beslutsfattare, VD, ägare & styrelse och kan du dessutom addera god insikt i kompetensförsörjning blir vi extra glada.

Vem tror vi att du är som person? Vi ska inte vara långrandiga, kort och gott söker vi en person med pondus, karisma och förmågan att nå fram. Proaktivitet är din melodi och du trivs med en tempofaktor i den snabba strategiska affären. Men som vi säger på klassiskt rekryteringsspråk ”dina personliga egenskaper är viktiga för oss” – det handlar om att få in rätt person, så tveka inte att söka även om du inte kan checka av allt i annonsen.

Tror du att vi kan vara en Perfect Match?

För mer information om tjänsten kontakta Helen Einarson Lundin på 070-3026135 eller Jeanette Boström på 070-8325620. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 9 maj.

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!