Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Läs mer på www.kinnarps.se

Gruppchef Provningslabb Möbler & Material

Vill leda ett team som arbetar med testning och verifiering av Kinnarps Groups stora sortiment? Kul! Vi söker nu en engagerad chef till vårt Provningslabb.

På Kinnarps Provningslabb säkerställer vi att de produkter vi säljer möter marknadens olika standarder och krav. Laboratoriet är ackrediterat enligt ISO17025 och ingår i företagets centrala kvalitetsorganisation. Vårt uppdrag innebär huvudsakligen att utföra möbelprovning inom ramen för vår egen verksamhet men vi ansvarar även för koordinering av provning på externa labb, omvärldsbevakning av krav och normer och handläggning av extern produktcertifiering. Vi har ett nära samarbete med flertalet ackrediterade möbelprovningslaboratorier i Norden och deltar i såväl nationellt som internationellt standardiseringsarbete inom möbelområdet.

Som Chef för vårt Provningslabb ansvarar du för den totala driften av verksamheten. Du leder ett team om 4 provningstekniker och arbetar målinriktat för att nå uppsatta kvalitets-, kostnads- och effektivitetsmål. Du kan se fram emot omväxlande och fartfyllda arbetsdagar där du leder och fördelar arbetsuppgifter i teamet, driver förbättringsarbete, kvalitetsfrågor samt kostnadseffektiviseringar. Du ansvarar för att Laboratoriet är uppdaterat på olika länders standarder & krav inom möbelprovning och säkerställer önskad kravuppfyllnad för Kinnarps produktportfölj. Du ser också till att gruppen har de tekniska och kompetensmässiga förutsättningar som krävs för att nå uppsatta mål. Dessutom supporterar du och ditt team övriga organisationen i produktrelaterade frågor inom området.

Detta är en tjänst för dig som trivs i en ledarroll och som tycker att produktutveckling, testning och kvalitetsfrågor är spännande områden. Vi söker dig med erfarenhet av arbete i test/labbmiljö och som med fördel är utbildad maskiningenjör. Som person är du förbättringsorienterad och öppensinnad med en förmåga att aldrig låsa tanken vid befintliga sanningar. Du är van vid en hög nivå av administrativ struktur och dokumentation och vill se en långsiktighet i det du gör. Genom din nyfikenhet och ditt engagemang utvecklas du ständigt och du har lätt för att skapa goda relationer med din omgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Kinnarps ser vi hållbarhet i alla led som en oumbärlig del av vår identitet – vår historia, vår nutid och vår framtid. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där din insats har stor påverkan på vårt framtida utvecklingsarbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076–6771288 eller Christina Cajtoft på 070–3021523. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!