Interim Projektinköpare

Är du en erfaren Inköpare som är van att arbeta nära produktutvecklingsfasen? Vi söker nu en Interim Projektinköpare för ett uppdrag på 12 månader till ett Internationellt bolag i Östergötland. Kunden önskar en omfattning om ca 50–75%.

Som Projektinköpare kommer du delta i utvecklingsprojekt och ansvara för att ta fram de bästa leverantörslösningarna med avseende på kostnad, kvalitet och leverans. Du identifierar nya teknikområden som inte täcks in av befintliga leverantörskedjor, du genomför utvärderingar, upprättar avtal och följer upp inköpen för dina projekt. Du ingår i ett team om flera projektinköpare och arbetar givetvis i nära samverkan med olika funktioner inom utvecklingsorganisationen.

Vi söker dig som har en solid teknisk grund och som har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete, gärna med inriktning mot utvecklingsprojekt. Tycker du det är riktigt roligt med problemlösning och har lätt för att tänka i nya kreativa banor så tror vi att detta uppdrag är perfekt för dig. Att du tar stort ansvar för ditt område och arbetar målinriktad ser vi som självklarheter.

Låter det som ett passande uppdrag för dig? Kul! Vi ser fram emot att få ta del av din intresseanmälan snarast möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin 070–3026135 eller Maria Svensson 076-6771288.