Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,7 miljarder kronor under 2019. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer om oss på www.elitfonster.se.

Logistikchef

Vi söker en engagerad Logistikchef som vill hjälpa oss att utveckla logistikstrategin för Elitfönsters Produktion i Vetlanda. Är du den vi letar efter?

Som Logistikchef ansvarar du för att driva och utveckla vår logistikstrategi framåt med fokus på flödesoptimering och effektivitet. Denna innefattar såväl SO&IP mellan säljdivisionerna och fabrikerna, beläggningsoptimering i fabriken, fraktoptimering samt planeringsmetodik för respektive produktområde och färdigvarulager. Rollen innebär både bredd och djup vilket ger dig möjligheten att arbeta med logistikfrågor på såväl operativ som strategisk nivå. Du ingår i den operativa ledningsgruppen för fabriken i Vetlanda och rapporterar till Chef Supply Chain.

Vi letar efter dig som har god förståelse för produktion och orderflöden och som motiveras av att utveckla intern- och/eller externlogistik inom tillverkande industri. Du har med fördel en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, logistik eller ekonomi, alternativt har du samlat på dig likvärdiga kunskaper genom tidigare arbete. Du behöver ha åtminstone några års erfarenhet av direkt personalansvar och känner dig trygg med att leda genom andra ledare. Då rollen innebär mycket kontakter både i Sverige och internationellt är det viktigt att du behärskar engelska på hög nivå i såväl tal som skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi vill jobba med en trygg och entusiasmerande ledare. Du har ett arbetssätt som präglas av hög energi, positivitet samt en stark egen drivkraft och initiativförmåga.

Hos oss är det nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår värdegrund speglar atmosfären på arbetsplatsen som vi tillsammans hjälps åt att skapa. Elitfönster fortsätter att vara ett framgångsrikt företag med hjälp av Kunskap & Kvalitet, Lönsamhet & Arbetsglädje och Envishet & Framåtanda. Du som kan identifiera dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen in med din ansökan!

Följ med och bygg framtidens fönsterföretag med oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft på 070-3021523 eller Maria Svensson på 076-6771288. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.  

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!