Svedbergs ingår i Svedbergskoncernen som är Nordens ledande badrumsinredare med ett sortiment som omfattar hela badrummet såsom möbler, duschar, badkar, handdukstorkar, blandare, wc och tillbehör. Försäljning sker till både konsument- och projektmarknaden och säljs i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Att över 75 procent av våra produkter tillverkas i egna anläggningar i Dalstorp skapar fördelar när det gäller till exempel flexibilitet, ledtider, logistik och miljö. Att skapa hållbar inredning som består år efter år är en självklarhet. Ett hållbart agerande är något som genomsyrar allt vårt arbete. Det handlar om allt från att värna mänskliga rättigheter och antikorruption till arbetsförhållanden och anställningsvillkor. Oavsett om det är i Sverige, Europa eller hos en leverantör i en annan världsdel. Läs mer på www.svedbergs.se

Kommersiell Produktchef

Är du en affärsmässig person ända ut i fingerspetsarna? Drivs du av att få den kommersiella helheten genom att ansvara för en produktportfölj i världsklass? Nu har du en strålande möjlighet – Svedbergs söker Kommersiell Produktchef!

Här erbjuds du en marknadsnära roll som agerar länk mellan marknad, inköp och produktutveckling, med ett starkt affärsmässigt fokus. Du blir en del av sortiments- & designteamet som består av 3 personer där ni tillsammans håller er uppdaterade om trender och senaste nytt på marknaden. Som kommersiellt ansvarig för kategorin VVS-produkter arbetar du med såväl marknadskommunikation, kostnader, prissättning som produktprestanda. Periodvis innebär rollen också ett projektledande ansvar för nya produkter, men även produktvård kopplat till din kategori. För att säkerställa att din produktfamilj når högsta kvalitet och prestanda har du ett nära samarbete med inköp då många produkter tillverkas hos leverantörer. Du rapporterar till Designchef och placeringskort är på vårt huvudkontor i Dalstorp eller annat överenskommet alternativ.

Är vi en bra match? Vi spanar efter dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har ett gott öga för inredning, ett kommersiellt fokus och är en fena på att metodiskt och projektorienterat driva frågor från start till mål.

Du briljerar i rollen genom att processa och kommunicera information på ett tydligt sätt och skapa långsiktiga relationer med både teamet, samarbetspartners och kunder. Med egen drivkraft navigerar du i en händelserik miljö och skapar dig en holistisk bild av affären. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen till Svedbergs! Vi är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka upp alla behov som konsumenterna har i sitt badrum. Nu erbjuder vi dig en stimulerande och varierande roll med den perfekta mixen av både design, marknad och utveckling. Du får chansen att vara med och driva ett starkt varumärke som kännetecknas av förstklassiga designprodukter.

Vad säger du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin 070-302 61 35. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!