CJ Automotive AB grundades 1895 i Dalstorp och har sedan slutet av åttiotalet levererat pedalsystem till fordonsindustrin. Idag har företaget utvecklats till en ledande aktör inom sin sektor och är en stark global partner till sina kunder världen över då företaget ständigt arbetar med att utveckla, tillverka samt sälja sina produkter av bästa kvalitet. Bland kunderna återfinns några av världens mest kända varumärken inom personbilar och tunga lastvagnar. Förutom den svenska tillverkningen, som sker i Dalstorp med cirka 220 anställda, finns även systerföretag i USA, Kina och Sydkorea. Under 2019 - 2020 har CJ Automotive AB genomgått en hel del förändringar och framtiden ser positiv ut. Läs mer på www.cjautomotive.com.

COO

Är du vass på att utveckla och effektivisera arbetssätt inom produktion? Vi på CJ Automotive befinner oss i en förändringsfas och letar efter dig som vill bli vår nya COO och följa med på utvecklingsresan!

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter att påverka. Som COO har du huvudansvaret för samtliga processavsnitt inom produktionsområdet. Detta innefattar produktion, logistik och planering samt underhåll med totalt ca 180 medarbetare. Du ansvarar för att utveckla, driva och leda produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål samtidigt som du har stor delaktighet i det strategiska ledningsarbetet. Rapportering görs direkt till VD, du ingår i ledningsgruppen och placeringsort för tjänsten är Dalstorp.

Vi söker dig som har relevant utbildning och som är en entusiasmerande och inspirerande ledare med vana av att coacha och utveckla medarbetare. Med dig har du flera års erfarenhet av en liknande tjänst samt har arbetat i ledande befattning inom tillverkningsindustrin, gärna fordonsindustrin. Vi tror även att du har goda kunskaper inom rationell tillverkning med automationsinriktning samt förbättringsarbete inom Lean production.

Är du en resultatorienterad, förändringsbenägen och kundfokuserad ledare kan du vara precis den vi söker. Som COO är det viktigt att du är tekniskt lagd samt trivs med att arbeta verksamhetsnära och vara synlig och operativ i dagliga frågor. Du har en skarp initiativ- och samarbetsförmåga samt gillar att arbeta strukturerat och målstyrt där du ser charmen i att växla mellan det strategiska och det operativa arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

CJ Automotive är ett företag som erbjuder prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Det är tillsammans vi uppnår goda resultat. Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 070-302 61 35 eller Christina Cajtoft på 070-3021523. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!