Macro Design - Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar Macro Design badrum för livet. All produktion och utveckling sker i Laholm där företaget funnits i över trettio år. Macro Design arbetar med att utveckla innovativa lösningar för framtidens badrum och är idag en av Nordens ledande kompletta badrumsleverantörer. Macro Design omsatte 195 miljoner under 2020 och företaget har ett 50-tal anställda. Macro Design ingår sedan 2017 i Svedbergskoncernen. Koncernen är marknadsledande i Norden inom badrumsinredning och noterad vid Stockholmbörsen. För mer information besök oss på macrodesign.se

Regionsäljare

Är du en vass säljare som vill jobba i ett framgångsrikt företag med lång tradition av design, utveckling och produktion? Då kan du vara något på spåren!

Vi på Macro Design söker en professionell lagspelare som vill bearbeta våra kunder och ta en aktiv del i att driva företaget mot fortsatt expansion.

Som Regionsäljare leder och utvecklar du försäljningen inom ditt distrikt. Du stärker relationen med befintliga kunder och säkerställer att vårt företag är den prioriterade samarbetspartnern samtidigt som du bearbetar nya potentiella kunder där du erbjuder hela vårt breda produktsortiment. Vår kanal är huvudsakligen inom VVS och badfackhandeln. Du har eget budgetansvar och ditt distrikt Öst innefattar huvudsakligen Östergötland, Småland, Blekinge samt delar av Närke. Viss justering beroende på bostadsort kan ske. Du utgår från din bostad och du rapporterar till Försäljningschef.

Vi vill jobba med dig som har ett driv som heter duga och som är van vid, och trivs med, att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning och säljledning genom olika kanaler samt är skicklig på att skapa, utveckla och vårda långsiktiga kundrelationer. Som person utstrålar du positivitet och ditt arbetssätt genomsyras av struktur och noggrannhet. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är inga problem för dig och du navigerar med lätthet i Officepaketet. Körkort B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som Regionsäljare hos oss på Macro Design får du jobba med försäljning av kvalitetsprodukter i ett kundorienterat, lönsamt och marknadsledande företag. Du får ett stort eget ansvar och självständigt arbete i ett prestigelöst företag med stöttning från engagerade och erfarna kollegor. Välkommen till en positiv och attraktiv arbetsplats med högt i tak. Vill du bli en del av vårt vinnande team?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin 070-302 61 35. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.  

Inte för dig? Se andra lediga uppdrag här!