OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 170 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer på www.oemautomatic.se

Teknisk säljare

 

SE HIT om du är en fena på teknik som tycker att det är KUL med försäljning!

OEM Automatic förstärker och söker ytterligare en lagspelare till det innovativa produktområdet Bildanalys & Vision. Vill du bli en del av en stor och trygg koncern där det finns goda utvecklingsmöjligheter?

Som Teknisk säljare hos oss arbetar du med projektbaserad försäljning för ditt distrikt där huvuduppgiften är att skapa nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Arbetet består av att boka och genomföra kundaktiviteter både fysiskt och digitalt, vara rådgivande, göra offerter och ta fram tekniska förslag tillsammans med våra produktchefer och supportingenjörer samt sluta avtal och dokumentera säljprocessen. Säljportföljen innehåller hela Bildanalys & Visions produktsortiment med komponenter för visionsapplikationer med allt inom kameror för 2D och 3D till datorer och mjukvaror. Vi arbetar med ledande varumärken från hela världen så som Basler, Sony och Photoneo. Du ingår i ett team om tio medarbetare och rapporterar till säljledare. Placeringsort för tjänsten är Tranås. Tjänsten innebär ca 40-60 resdagar/år.

Vi vill jobba med dig som har relevant utbildning inom teknik och/eller försäljning tillsammans med några års erfarenhet inom försäljning. Du har goda kunskaper inom IT eller automation och teknik. Målfokus, engagemang och nyfikenhet är betydelsefulla egenskaper för tjänsten. God svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Bildanalys & Vision är vi fortsatt inne i en expansiv fas och ser en väldigt stark utveckling inom områdena medicin, logistik och ”out-off factory” men även inom traditionella industriautomationen. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social, målmedveten och tävlingsinriktad kommer att trivas.

Vill du bli en av oss?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström på 070-832 56 20 eller Lydia Karlsson på 070-280 24 24. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!