OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 170 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer på www.oemautomatic.se

Teknisk säljare till Bildanalys & Vision

Vill du jobba med teknisk försäljning?

OEM Automatic söker engagerade Tekniska säljare med distriktsansvar till vårt produktområde Bildanalys & Vision.

Vi är fortsatt inne i en expansiv fas och ser en väldigt stark utveckling inom områdena medicin, logistik och ”out-off factory” men även inom traditionella industriautomationen. Företaget präglas av en positiv anda där ni som är sociala, målmedvetna och tävlingsinriktade kommer att trivas.

Våra nya säljare kommer att arbeta med mycket projektbaserad försäljning för varsitt distrikt med huvuduppgiften att skapa nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Arbetet består av att boka och genomföra kundaktiviteter både fysiskt och digitalt, vara rådgivande, göra offerter och ta fram tekniska förslag tillsammans med våra produktchefer och supportingenjörer samt sluta avtal och dokumentera säljprocessen. Säljportföljen innehåller hela Bildanalys & Visions produktsortiment med komponenter för visionsapplikationer med allt inom kameror för 2D och 3D till datorer och mjukvaror. Vi arbetar med ledande varumärken från hela världen så som Basler, Sony och Photoneo. Ni ingår i ett team om tio medarbetare och rapporterar till säljledare. Placeringsort för tjänsten är Tranås. Tjänsten innebär ca 40-60 resdagar/år.

Vi vill jobba med dig som har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning. Kunskap inom IT eller automation och teknik är meriterande. Målfokus, engagemang och nyfikenhet är betydelsefulla egenskaper för tjänsten. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du bli vår nästa lagspelare i en stor och trygg koncern där det finns goda utvecklingsmöjligheter?

Då ser vi fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström på 070-832 56 20. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!