GG Handel i Skara AB importerar och distribuerar livsmedel från utvalda leverantörer i Europa och övriga världen. Bolagets kunder är svenska restaurang- och storköksgrossister och finns över hela landet. GG Handel har idag 16 anställda och omsätter ca 160 MSEK och ägs av den tyska koncernen Wernsing Feinkost GmbH. Förutom GG Handel ingår ytterligare tre svenska bolag i vår svenska verksamhet. Läs mer om oss på www.gghandel.se

Strategisk Inköpare

Är du en engagerad Strategisk Inköpare som dessutom har ett stort matintresse? Härligt! Vi har en tydlig ambition att växa och letar efter dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Som Strategisk Inköpare ansvarar du för att stärka företagets strategiska inköpsposition med ett långsiktigt perspektiv i åtanke. Målet för ditt arbete är att utveckla vår leverantörsbas samt säkerställa att vi har en balanserad leverantörsportfölj och produktflora. Du hanterar även inköpsprocessen av varor internt från egna fabriker inom Wernsing Food Family. Rollen innebär stor frihet att utveckla affärsrelationer med dina leverantörer som finns både i Europa och övriga världen. Du arbetar självständigt med utvärdering, sourcing, förhandlingsarbete och upprättande av avtal. Du är ett stöd och bollplank till våra Key Account Managers gällande pris- och produktunderlag i förhandlingar med kund och bidrar till att stärka affären från ett inköpsperspektiv. Du ingår i vårt inköpsteam om ytterligare två medarbetare och rapporterar till VD.

Vi vill jobba med dig som bidrar med energi och struktur och som har ett genuint intresse för mat och matlagning. Du har tidigare erfarenhet av process- och affärsutveckling och är van vid att leverera beslutsunderlag av hög kvalitet. Vi ser mycket positivt på tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen, Foodservice och/eller retail. Då vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Kan du dessutom lite tyska blir vi extra glada. Resor ingår regelbundet i tjänsten.

Har du sinne för affärer, är lyhörd för nya trender och besitter förmågan att både initiera och realisera förändringsinitiativ så kan du vara helt rätt person för oss! Ditt engagemang betyder mycket för vår fortsatta framgång och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är en liten familjär verksamhet med platt struktur, där beslutsvägarna är korta och vi har tätt samarbete mellan olika funktioner. Från GG Handels huvudkontor i Skara skickar vi dagligen ut kolonial-, kyl- och frysvaror ut till hela landet och vår framgång grundar sig i att vi tar ett gemensamt ansvar för våra kunder. Vi befinner oss i en spännande fas med målsättningen att öka vår omsättning. Du kommer ha en central roll i detta arbete och kan förvänta dig omväxlande arbetsdagar med mycket frihet under ansvar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076-6771288. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 15 augusti.

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!