Ny Position har skapat ”Perfect Match” inom Rekrytering, Human Resources och Interim Management sedan 2009. Genom exklusiv hantering och annorlunda arbetssätt arbetar vi nära våra kunder, kandidater och konsulter. Vårt engagerade team består av 9 vassa och erfarna specialister som älskar att ha KUL på jobbet. Hos oss finns kunskapen och lusten att alltid göra det lilla extra. Sedan januari 2021 är Ny Position ett dotterbolag till rekryterings- och bemanningsföretaget Skill Scandinavia AB. Tillsammans får vi en affärsmässig synergi och större geografisk spridning med sammanlagt 10 kontor runt om i Sverige, vilket leder till ökad kundnytta för våra kunder.

Rekryteringstalang

HEJ DU med dolda detektivegenskaper som vill ge dig ut i rekryteringsvärlden!

DU + Ny Position = sant?

Låt oss se om vi kan vara en Perfect Match!

Som Rekryteringstalang hos oss på Ny Position blir du en viktig del i vårt team där du stöttar våra seniora konsulter i rekryteringsuppdragen. Interna sökverktyg och externa kanaler som till exempel LinkedIn blir din hemarena där du kartlägger branscher och kandidater. Du kontaktar kandidater, stämmer av intresse, bokar intervjuer och hjälper till där det behövs i rekryteringsuppdragen. Du arbetar även proaktivt med att bygga nätverk av kandidater inom relevanta branscher och funktioner. I rollen har du stöd från våra seniora konsulter och rekryterare. Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Jönköping.

Du som är kreativ, initiativtagande och alltid gör det lilla extra kommer att trivas i vårt gäng på Ny Position! Vi söker dig med relevant akademisk utbildning som ser fram emot att kicka igång din karriär inom rekrytering. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som ett plus. Du är en digital fena som enkelt greppar olika typer av system. Vidare är du uthållig, nyfiken och tycker att kontakten med människor är extra KUL. Men som vi säger på klassiskt rekryteringsspråk ”dina personliga egenskaper är viktiga för oss” – det handlar om att få in rätt person, så tveka inte att söka även om du inte matchar med allt i annonsen. 

Hos oss får du ta mycket eget ansvar och vara med och påverka utvecklingen av såväl vår kandidatprocess som vår verksamhet. Tror du vi kan vara en Perfect Match?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Helen Einarson Lundin på 070-3026135 eller Jeanette Boström på 070-8325620. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!