VD

Vi söker en VD som har en lång erfarenhet av högautomatiserad produktion och teknik som vill bli en del av ett bolag som omsätter ca 400 MSEK och ingår i en större internationell koncern!

För att lyckas i rollen arbetar du verksamhetsnära och driver utvecklingen av försörjningskedjan från leverantör till slutkund. Bolaget har en hög automationsgrad och har under de senaste åren gjort stora investeringar. Arbetet kommer både ha en strategisk inriktning samtidigt som det är operativt. Som VD förväntas du ta företaget till nästa nivå och förbereda för eventuell expansion. Med Lean metoder säkerställer du att tillverkningsprestandaden för bolaget ligger i linje med koncernens affärsfilosofi och genom effektivt ledarskap främjar du goda arbetsrelationer i alla funktioner. Du leder och utvecklar alla delar inom bolaget så som inköp, logistik, lager, produktion, teknik, försäljning samt human resources.

Du rapporterar till koncernen, placeringsort är södra Jönköpings län.

Ny Position arbetar med rekrytering av chefer och ledande befattningar. Denna rekrytering är en Executive Search, har du frågor är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 070-302 61 35 eller Maria Svensson 076-677 12 88. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten.

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!