Interim Inköpare

För ett interimsuppdrag söker vi nu en Inköpare till en kund i nordöstra Jönköpings län. 

I ditt uppdrag tar du in offerter, förhandlar priser, väljer leverantörer och tecknar avtal samt deltar i att driva förbättringsarbete gällande befintliga leverantörers prestationer. I nära samarbete med den interna säljorganisationen stöttar du dem i pris- och leveransförfrågningar. Rollen är direkt underställd Inköpschef.

Vi söker dig med pondus, rätt inställning och, det viktigaste av allt, du älskar allt som har med inköp att göra. Kan du addera en relevant utbildning, kanske med inriktning mot teknik eller ekonomi, blir vi extra glada. Saker vi ser positivt på, men som inte är ett krav, är erfarenhet ifrån en liknande roll inom fordonsindustrin/plastindustrin samt kunskaper inom avtalsjuridik.

Med ett holistiskt synsätt arbetar du strategiskt, strukturerat och handlingskraftigt. Arbetet innebär även att ansvara för förhandlingar, driva flera av våra viktigaste inköpskategorier, hitta leverantörsmarknader samt identifiera och bedöma nya potentiella leverantörer.

Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i ca 6 månader.

Har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta Patrik Engh på 079-0797568 eller Maria Svensson på 076-677 12 88. Låter det som ett uppdrag för dig så vill vi gärna ta del av din intresseanmälan så snart som möjligt.