Interim Produktions- och Logistikchef

Är du en tydlig ledare som motiveras av att vidareutveckla både produktion och medarbetare? Härligt, då kan uppdraget som interim Produktions- och Logistikchef vara något för dig!

Som interim Produktions- och Logistikchef hos vår kund i sydvästra Småland arbetar du på såväl operativ som strategisk nivå där du säkerställer att produktionen hela tiden förbättras vad gäller säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för operativt inköp/materialanskaffning, produktion och lager/utleverans. Arbetsdagarna kommer vara omväxlade och fartfyllda där du har ett övergripande ansvar för personalplanering, personaluppföljning och arbetsmiljö. Rollen innebär ett direkt personalansvar för sex personer så som teamledare och ansvariga. Totalt arbetar ca 45 personer på siten.

Vi letar efter dig som tidigare har arbetat i en ledande roll inom tillverkande industri och/eller har stor logistikerfarenhet. En eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik och produktion eller supply chain är positivt men vi är också intresserad av dig som har skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du är en kommunikativ och närvarande ledare som har förmågan att få varje individ att ta ett ägandeskap över sitt arbetsområde och känna stolthet och delaktighet. Ditt arbetssätt präglas av helhetstänk och vikten av samarbete för att nå framgång.

Uppdraget beräknas starta i september och pågå i 3-6 månader.

Har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta Patrik Engh på 079-0797568. Låter det som ett uppdrag för dig så vill vi gärna ta del av din intresseanmälan så snart som möjligt.