OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 170 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer på www.oemautomatic.se

Marknadskommunikatör

 

Har du ett genuint intresse för kommunikation och analys? Vill du bli en av våra lagspelare på OEM Automatic? Vi har genom åren tagit flera stora steg för att modernisera och digitalisera vår marknadsföring och vi har som mål att leverera Branschens Bästa MarknadsKommunikation, BBMK. Vi skulle bli väldigt glada om just du vill vara med och arbeta hårt och dedikerat för att vi ska nå det målet!

Som Marknadskommunikatör hos oss får du chansen att nyttja din analytiska förmåga och grotta ner dig i olika system. Genom att analysera data arbetar du kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår digitala användarupplevelse. Vidare driver du Google Ads kampanjer för våra sex produktområden där du ansvarar för planering, budgetering, uppföljning och rapportering. Som superuser i vårt PIM-system inRiver ansvarar du för våra PIM-processer tillsammans med superusers från övriga bolag i koncernen. Rollen innebär ett tätt samarbete med bland annat produktansvariga där du supporterar dem i inRiver.

Vi tror tjänsten passar dig som har en examen inom media, kommunikation eller dig som kanske saknar formell utbildning men har ett brinnande intresse för marknadsfrågor. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du har ett naturligt kund- och resultatfokus samt ett genuint intresse för affären, vilket genomsyrar allt du gör. Tidigare erfarenhet av digitala plattformar och verktyg så som PIM, CMS, och Marketing Automation ser vi mycket glatt på. Har du dessutom tidigare arbetat i en roll där begrepp som SEO, SEM, Google Analytics, Google Search Console och Google Ads tillhör vardagen är det ett extra plus.

Du som är nyfiken, analytisk, strukturerad och har höga ambitioner kommer att trivas väl i rollen. Din förmåga att ta egna initiativ, prioritera samt växla mellan snabba deadlines och långa processer gör att du självständigt driver ditt arbete framåt. Din kommunikativa förmåga är stark såväl skriftligt som muntligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommer ingå i vårt MK-team som består av 5 personer där vi alla har olika ansvarsområden och roller. Vi är ett glatt gäng som tar hand om varandra och som tillsammans arbetar för att vi alla ska lyckas. Då kontoret ligger i Tranås och vi tror att vi blir och mår bättre då vi ofta jobbar på plats tillsammans än var för sig ser vi gärna att du bor i närområdet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson på 070-280 24 24 eller Jeanette Boström på 070-832 56 20. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt så sök gärna redan idag!

Inte för dig? Se andra lediga uppdrag här!