Interim Produktionscontroller

Lockas du av att jobba i ett internationellt tillverkande bolag? Nu söker vi dig som är intresserad av att axla ett interimsuppdrag som Produktionscontroller hos en av våra kunder i Skaraborg!

Som interim Produktionscontroller blir det din huvuduppgift att tillsammans med två kollegor stå för controlling (bokslut, analys, rapportering, budget & prognoser) avseende tre fabriker. Detta innefattar kostnads- och lönsamhetsuppföljning inkl. uppföljning av varianser, att delta i beräkning och uppföljning av investeringsprojekt, AD-hoc analyser och utredningar samt inkuransberäkning av lager. Du håller en löpande dialog med Produktionschef kring utfall och prognoser samt löpande dialog med controlleravdelning och ledning inom kundens konsoliderande grupp i Europa.

Till det här interimsuppdraget söker vi dig med relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi, gärna civilekonom. Du är en kommunikativ, öppen och driven person med en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Även analytisk, strukturerad, ansvarsfull och van vid ett högt arbetstempo med många deadlines. Som person är du affärsmässig och handlingskraftig samt har gedigen kunskap av Excel och olika affärssystem. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är viktigt och erfarenhet av arbete i internationell miljö är meriterande.

Uppdraget beräknas starta oktober och pågå i ca 12 månader.

Har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta Patrik Engh på 079-0797568 eller Gabriel Lund på 070-362 50 66. Låter det som ett uppdrag för dig så vill vi gärna ta del av din intresseanmälan så snart som möjligt.