OEM Motor AB grundades 1 januari 2004 och är ett helägt dotterbolag till OEM International AB. Verksamheten startades och bedrevs tidigare som ett affärsområde i OEM Automatic och vi har mer än 20 års erfarenhet av försäljning av motorer, kuggremstransmissioner samt linjära produkter. OEM Motor AB har huvudkontor och lager i Tranås. Vi utvecklar vårt produkterbjudande kontinuerligt och kan idag erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment av motorer och växlar upp till 1kW, kuggremmar och kuggremshjul samt servo och linjära produkter såsom ställdon och linjärenheter. I produktfloran finns även profilsystem samt skenstyrningar. Läs mer på www.oemmotor.se

Marknadskoordinator

Vill du vara med och utveckla en riktigt grym marknadsföring? Är du dessutom en fena på digital kommunikation och har stenkoll på sociala medier, SEO/SEM och Google Analytics? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Nu förstärker vi marknadsavdelningen med ytterligare en kollega. Här bjuds du på varierande dagar och ett stort kontaktnät inom organisationen. I arbetet med att göra hemsidan till navet i säljprocessen ingår flera olika delar och i rollen som marknadskoordinator har du möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med OEM Motor på vår digitala resa. Du kommer att vara delaktig i att förbättra vår hemsida med allt vad det innebär men också med att vidareutveckla bland annat kunskapsbank, språklager, leads-generering, epostmarknadsföring och filmproduktion. Fotografering och framtagning av filmer/klipp blir en del av din vardag och utefter satt contentplan skapar du innehåll och uppdaterar hemsida, sociala medier och nyhetsbrev samt mäter och analyserar aktiviteterna. Placeringsort för tjänsten är Tranås.

Du som både har en analytisk och praktisk sida kommer trivas väl i den här rollen. Du gillar att planera framåt och arbeta strategiskt men har inga problem med att kavla upp ärmarna och vara både snabb och vass när det gäller att skapa bra produktioner av olika slag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fotografering samt producerat några enklare filmer. Du har full koll på och trivs bäst i Adobe CC men kan även slänga ihop en snygg PPT om det behövs.

Kanske har du en passande eftergymnasial utbildning, eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. I vilket fall är du riktigt duktig på digital kommunikation. Extra glada blir vi om du dessutom är insatt i Sitecore och InRiver. Du har grundläggande kunskaper i SEO och känner till Googles annons-och statistikverktyg. Vi vill jobba med dig som är driven, positiv och som kan engagera och inspirera andra i dina projekt. Du är strukturerad utan att vara fyrkantig. Men viktigast av allt, du har lätt till skratt.

Välkommen till den familjära atmosfären hos oss på OEM Motor! Här är det alltid nära till skratt men vi är också väldigt stolta över vårt företag och den kompetens vi besitter. Vi har under de senaste åren sett fina resultat och är på en spännande tillväxtresa. Känner du dig peppad och redo att hänga med på vår resa?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson på 070-280 24 24 eller Jeanette Boström på 070-832 56 20. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte för dig? Se andra lediga uppdrag här!