Capio - Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget! Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Social Media & PR Manager

Inspireras du av kraften i sociala medier? Har du alltid blicken framåt och örat mot marken – för att snabbt fånga upp nya trender? Du kan vara precis den vi letar efter! Capio vill fortsätta öka sin digitala närvaro i sociala kanaler och stärka brand awarness genom ett effektivt PR arbete. Vill DU hjälpa till?

Som Social Media & PR Manager ansvarar du för att skapa synlighet och kännedom kring våra varumärken på den nordiska marknaden. Du utvecklar Capios närvaro på sociala plattformar med målsättningen att öka kundtillväxt och skapa positiv press kring våra verksamheter och varumärken. Du vet vad som engagerar, influerar och attraherar och skapar/kravställer utifrån målanpassat content. Tillsammans med Social Media Producer driver ni organisk trafik från Capios sociala plattformar som stödjer den köpta trafikanskaffningen.

Capio är en stor och attraktiv arbetsgivare med ett starkt EVP och många duktiga och engagerade ambassadörer ombord som vi stolt vill lyfta. Employer branding blir därför en viktig del i ditt arbete där du jobbar för att kommunicera detta via våra externa kanaler men även de intranät och gemensamma interna kommunikationsvägar du ansvarar för. Rollen innefattar även omvärldsbevakning där du förser ledning och interna intressenter med relevant information och supporterar våra ägare med kommunikationsinsatser. Du rapporterar till Marketing & Communication Director Nordic och placeringsort är centrala Göteborg.

Vill du kliva ombord?

Det här är en tjänst för dig med relevant marknadsutbildning och erfarenhet av att projektleda team och positionera varumärken i sociala kanaler. Du är van vid att arbeta med moderna PR insatser genom plattformar som FB, IG, YT, LinkedIn, Bloggar och övrig So-Me. Vidare har du mångårig erfarenhet av att arbeta med Communitys, influencer marketing, affiliates och att bygga nätverk för att positionera företag. Du är en duktig kommunikatör med känsla för språket och en fena på att paketera goda exempel med starkt nyhetsvärde. Vi ser även att du är van vid att arbeta med pressbearbetning genom traditionella metoder, du kan skapa och implementera en PR strategi, sätta mätetal och bryta ner den till en handlingsplan i linje med vår vision. Capio verkar i flera länder och vi förutsätter att svenska och engelska i tal som skrift inte är några problem för dig.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi söker en person som är trygg, kommunikativ, entusiastisk och som står stadigt i sin roll under olika kommunikationsinsatser. Då arbetet innebär många kontaktytor internt är det viktigt att du har förståelse för de olika delarna av verksamheten och kan lyfta dessa internt och externt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076–6771288 eller Annika Quennerstedt på 070–3021441. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 26 september.

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!