Rosti i Gislaved ingår i den globala formsprutningskoncernen Rosti Group. Tillsammans omsätter vi ca 350 miljoner Euro och har 3200 medarbetare i 8 fabriker i Europa och Asien. Vid vår anläggning i Gislaved är vi ca 95 medarbetare som producerar förpackningslösningar till internationella prestigekunder. Vi har de senaste åren tagit nya större affärer och har många spännande projekt på gång.

HR-generalist

 

Har du som läser erfarenhet av brett HR-arbete och känner dig lika bekväm i kvalificerade HR-frågor som i administrativa uppgifter? Trivs du med att jobba nära verksamheten? KUL! Då kan du vara precis den vi söker till Rosti GP – HR-generalist!

Som HR-generalist arbetar du både strategiskt och operativt och erbjuds en vardag med stor variation. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för rekrytering, internkommunikation, uppföljning av sjukfrånvaro, företagshälsovård, rehabilitering, kompetensförsörjning och övriga arbetsuppgifter inom personalområdet. Rollen innebär stora kontaktytor och du har ett nära samarbete med organisationens chefer där du stöttar dem i förekommande HR-frågor samt bistår i förändringsarbeten. Vidare ansvarar du för att koordinera dialogen med den fackliga organisationen. För att bli framgångsrik i rollen behöver du även ha grundkunskap inom lön eftersom du även är superuser av vårt tidssystem. Du rapporterar till VD och placeringsort för tjänsten är Gislaved.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom personal- och organisation/arbetsliv eller annan bakgrund vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av självständigt personalarbete och har förmågan att utveckla och implementera processer samt rutiner inom HR-området, som ligger i linje med företagets utvecklingsmål. Då företaget ingår i en internationell koncern uttrycker du dig obehindrat på engelska och svenska både i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du som är kommunikativ, driven och förtroendeingivande är rätt för rollen. Du är också coachande i ditt arbete och agerar med övertygelse.

Välkommen till Rosti – ett spännande globalt företag med teknik i framkant där värderingarna Passion, Uppriktighet, Samarbete och Excellens genomsyrar det dagliga arbetet. Vill du bli en av oss?

Ny Position arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriel Lund på 070-362 50 66 eller Helen Einarson Lundin på 070-302 61 35. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 23 september.

Inte för dig? Se andra lediga jobb här!