Östrand & Hansen erbjuder smarta funktionella totallösningar inom området industriell automation och verktyg. Vårt kundnära arbetssätt har över 40 års framgångsrik tradition, där vi skapar unika lösningar från idé till färdig funktion. Företaget som är beläget i Bankeryd utanför Jönköping omsätter ca 25 miljoner och har 19 medarbetare.

Ekonomiansvarig

Vi söker en engagerad och självgående ekonom som drivs av att ta ansvar för ekonomifunktionen i ett tillväxtföretag. Du kommer att ansvara för den dagliga verksamheten avseende löpande redovisning, moms- och skattedeklarationer, månatlig rapportering samt bokslut. Fakturering, registrering av kundorder samt lönehantering är också arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. Vidare kommer du att ansvara för underhållet och utvecklingen av interna processer och system. Tjänsten är 75%. Du är placerad på vårt kontor i Bankeryd och rapporterar till VD.

Vi söker dig som har relevant utbildning med erfarenhet från en liknande position, gärna i ett mindre bolag. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom ekonomi och tycker om att arbeta verksamhetsnära. Du har erfarenhet från budget- och prognosarbete med intresse och förmåga att utveckla verksamheten. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och något integrerat affärssystem, gärna från Jeeves. Erfarenhet från lönehantering inom IF Metalls avtalsområde ser vi som meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad samt har ett proaktivt och initiativtagande arbetssätt. Du stimuleras av utveckling och har en analytisk förmåga. Vidare är du prestigelös och serviceinriktad och tycker om att hjälpa till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en viktig roll i ett välskött företag där du har möjlighet att vara med och forma, påverka och sätta strukturen. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande be-fattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Helen Einarson Lundin 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.